Stedentrip München

Wanneer je er eventjes helemaal tussenuit wil is een stedentrip naar München zeker een aanrader. München is een ontzettend bijzondere stad die je ontzettend veel te bieden heeft. Of je nou houdt van cultuur, voetbal, uitgaan of winkelen; het kan allemaal. München is een zeer veelzijdige stad, met zowel traditionele als moderne architectuur in dezelfde stad als verschillende lieflijke meertjes en ontzettend grote parken. Bovendien kun je tijdens je stedentrip heerlijk eten, naast de lokale kost als bier en worst kent de Beierse hoofdstad een zeer afwisselend en zeer interessant aanbod van restaurants in Munchen.

Boek jouw welverdiende stedentrip!

Voordelige stedentrip

Je stedentrip naar München kun je eigenlijk zo duur maken als je wilt en hoeft dus helemaal niet duur te zijn. Tijdens je stedentrip kun je ook terecht voor een ideaal uitgaansleven. Om tijdens je stedentrip de stad op en top te leren kunnen moet je hier ongeveer twee dagen voor uitrekken.
Het uitgaan in München loopt uit één van traditionele volksfeesten, zoals Oktoberfest tot de meest hipste techno clubs. Het jaarlijkse Oktoberfest met zijn kermisattracties, klederdrachten en bieren trekt elk jaar zes miljoen feestgangers.
Bijzondere stad

München kent een bijzondere geschiedenis die je gedurende je stedentrip gegarandeerd tegen zult komen. In de prachtige oude stadskern vind je een wat vervreemdende combinatie van moderniteit en tradities wat München een ontzettend bijzondere stad maakt. Een stedentrip zal je dan ook gegarandeerd verrassen. Naast het pure stadsleven kent de stad ook een enorm groot stadspark, heerlijk om tijdens je drukke stedentrip in München even helemaal tot rust te komen.

Stedentrip geboekt? vind hier de leukste tours!