Vakantie naar München

München is een prachtige stad met een bijzondere historische stadskern. De stad kent zowel moderne als traditionele gebouwen wat zorgt voor een bijzonder contrast. Voor wie van architectuur houdt is een stedentrip naar München dan ook zeker een aanrader. Bovendien kent de stad een groot stadspark waar je tussen de stads drukte even helemaal tot rust kunt komen. In München kun je winkelen, kunst bekijken, uitgaan of gewoon wat door de prachtige straatjes wat rondslenteren en rustig aan doen.
Vliegtickets

De stad is eenvoudig te bereiken met het vliegtuig. Binnen een paar uur zit je in hartje München! Vliegtickets naar München staan dan ook verspreid over het hele internet. Wil je weten welke vliegtickets naar München zowel voordelig als betrouwbaar zijn? Wij hebben de meest interessante aanbieders voor je op een rijtje gezet. Het is zeer verstandig de verschillende aanbieders van vliegtickets eens naast elkaar te leggen, dit kan je namelijk een hoop geld besparen.

Cultuur vakantie

Een bijzondere manier om München te leren kennen is met de fiets, door de stad vind je verschillende fietstours die je op een bijzondere manier met de stad in contact laten komen. Om optimaal van je stedentrip te kunnen genieten is het een must om de Duitse traditionele dranken te proeven. München heeft namelijk zelf gebrouwen bier dat je geproefd moet hebben! München kent een geweldig uitgaansleven waar je jezelf helemaal kunt laten gaan. Bars, kroegen en de meest hippe electro clubs staan elk weekend bomvol.