Hotels in München

Tijdens je verblijf in München is een aangenaam verblijf erg belangrijk. Er zijn over het algemeen veel luxe vier sterren hotels in München en deze zijn dan ook vaak niet goedkoop. De kwaliteit van de hotels daarentegen ligt in vergelijking met andere steden van Duitsland erg hoog, ook bij de wat minder luxe hotels. Belangrijk om in de gaten te houden is dat de prijzen rondom Oktoberfest vaak een stuk hoger liggen. Naast hotels heeft München ook appartementen, jeugdherbergen en pensions waar je kunt verblijven.

Bekijk de mooiste hotels in München!

Luxe hotels

In München vind je opvallend veel luxe hotels. De vele vier sterren hotels en luxe hotels in München zijn vaak niet goedkoop, maar wel zeer aangenaam. Ook in het midden van het centrum van München vindt je de meest luxe hotels, zoals bijvoorbeeld het vijfsterrenhotel Rocco Forte The Charles Hotel; een modern en stijlvol hotel. In de stad is ontzettend veel te beleven, loop over de vele markten en shop tot je er bij neervalt, in een aangenaam verblijf thuiskomen is dan wel zo aangenaam.
Goedkope hotels

Naast de vele luxe hotels in München vind je ook veel goedkopere manieren om in München te verblijven. Een weekendje weg naar München hoeft helemaal niet duur te zijn en dat geldt ook voor je accommodatie. Naast hotels biedt München namelijk ook appartementen, jeugdherbergen en pensions. Wanneer je met een grote groep naar München reist kan een jeugdherberg of appartement ook zeker zeer interessant zijn.