Vakantie München

Tijdens je vakantie in München valt er van alles te beleven. München is een bijzondere stad waar de oude architectuur en tradities op een bijzondere manier samen gaan met de moderne cultuur. De hoofdstad  is een zeer interessante stad met veel bijzondere evenementen als het Oktoberfest. Een vakantie is dan ook erg veelzijdig, je kunt er winkelen, genieten van de volkscultuur, musea bezoeken en bovendien zeer goed culinair eten.

Vind je perfecte vakantie naar München!

Cultuurvakantie

Naast een geweldig uitgaansleven in Munchen en overdonderende winkelstraten kun je tijdens je vakantie terecht voor de meest interessante kunst en musea. Tijdens je vakantie is het echt een must om een museum te bezoeken. Zo bezit München drie Pinakotheken, een soort kunsthuizen waar werken van internationale kunstenaars (Rubens, Titian) van over de hele wereld hangen. Naast traditionele werken vind je in de Pinakothek der Moderne ongelooflijk veel moderne kunst. Het Pinakothek der Moderne is het grootste museum voor de moderne kunst van Duitsland. Naast het Pinakothek Museum bezit München het Deutsches Museum; een echte aanrader voor wie van wetenschap en techniek houdt.
Shop vakantie

Het aanbod van winkels is genoeg om je hele vakantie in München mee te vullen. München heeft ontzettend veel bijzondere boetiekjes, straatmarkten en boekenwinkels. Naast deze leuke snuffelwinkeltjes heeft München ook veel internationale haute couture te bieden. Voor wie van winkelen houdt is een vakantie naar München dus een waar paradijs. In de universiteitswijk vind je veel leuke kraampjes, in de Neuhauserstrasse vind je de bekendere internationale namen maar ook de H&M en ZARA en in het gigantische winkelcentrum Fünf Höfe kun je tussen het winkelen door heerlijk eten of een galerij bezoeken.